mar 162015
 

Søndag 22. mars kl 08.00 feires den tradisjonelle latinske messen i St Hallvard kirkes kapell.

Det er pasjonssøndag som feires, og alle messens tekster og bønner kan leses her.

Messens inngangsvers lyder slik: “Døm meg, Gud, og før min sak mot det vanhellige folk; frels meg fra urettferdige og svikefulle mennesker; for du, Gud, er min styrke. Send ut ditt lys og din sannhet, så de kan følge meg og føre meg til ditt hellige berg og til dine boliger.”

Messens evangelium er fra Johannes 8, 46-59, og åpner slik: “På den tid sa Jesus til jødeflokken: “Hvem av dere kan overbevise meg om noen synd? Men sier jeg dere sannheten, hvorfor tror dere meg ikke? Den som er av Gud, hører Guds ord. Derfor hører dere ikke, fordi dere ikke er av Gud.” … … “

 Posted by at 20:29

Sorry, the comment form is closed at this time.